Bandhastighet: 410 m/min

Bandhastighet: 410 m/min

Vad kallar man ung lärling som ännu inte är anförtrodd att jobba med firmans top-of-the-line batteridrivna verktyg? Sladdbarn, så klart. Kom igen, minst 7/10-klass tycker vi nog att det skämtet håller. Vilken klass Milwaukees nya 75 mm M18 FUEL-bandslip håller, det överlåter vi till dig att bestämma. Men att döma av den info som Milwaukee gått ut med, lär få yrkesproffs bli besvikna. 

M18 FBTS75-552X kommer med en slipyta på 90 x 135 mm, ett varvtalsvred med fem  inställningar, integrerade LED-lampor med 180 graders belysning av arbetsytan och en bandhastighet på 230–410 m/min. Och med en universal dammsugarslangadapter (tillval) fångar du upp 90 procent av slipdammet.

Levereras med 2 stycken 5,5 Ah-batterier, laddare (M12-M18 FC) och HD-väska. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.