Backupström för 14 enheter

Backupström för 14 enheter

Med dagens osäkra strömförsörjning, och de hutlösa priser på den el som väl produceras, kan det onekligen vara tryggt med ett alternativ till det fasta nätet. Med den här serien portabla batterier från EcoFlow, som kan laddas via traditionella AC-uttag, biladaptorer, generatorer och till och med solcellspaneler, har du konstant tillgång till kräm för att driva upp till 14 stycken separata enheter, exempelvis arbetsbelysning, tunga elverktyg eller datorer, under strömlösa perioder eller på arbetsplatser utan tillgång till fast nät. 

DELTA Pro-batterierna finns i fyra modeller från 882 till 3 600 Wh, och kan vid behov även byggas ut till dubbel eller tredubbel kapacitet med extrabatterier. Samtliga modeller kan också styras och övervakas på distans med hjälp av EcoFlows tillhörande app. Läs mer på www.ecoflow.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.