Arbetsskor med anatomisk innersula

Arbetsskor med anatomisk innersula

Att moderna arbetsskor ska skydda mot tappade verktyg, vassa spikar och fungera på tuffa underlag är ju inga konstigheter. Men hur bra är egentligen dina nuvarande dojjor när det kommer till att förebygga skador och långsiktiga besvär. Antagligen inte lika bra som Blåkläders nya kollektioner RETRO och ELITE som tagits fram i samarbete med den svenska ortopedkliniken Camp Pro, och kommer med en specialtillverkad läst, anatomiskt utformad innersula och en fotbädd som ger maximal stabilitet för foten. Allt för att förhindra belastningar som riskerar att påverka hela kroppen.

RETRO är en skyddssko med klassiskt utseende med reflexdetaljer på sidorna för lättare arbete inom bygg och konstruktion. ELITE är en slitstark skyddssko i smidig mikrofiber med Freelock-lösning som bäst kommer till sin rätt utomhus. Både kollektionerna är också tillgängliga i damstorlekar. Läs mer på www.blaklader.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.