Arbetskläder för hårdrockare

Blåkläder tar fram exklusiv Sweden Rock-kollektion
Arbetskläder för hårdrockare

Att hårdrock och hantverkare går hand i hand, ja det är sedan gammalt. I sedvanlig ordning lanserar nu Blåkläder sin årliga Sweden Rock-kollektion.

Och i årets kollektion hittar vi ett par nyheter i form av ett par schyssta hängselbyxshorts samt en fodrad flanellskjorta. Man tackar.

– Vi vet att många av våra användare, precis som vi, gillar hårdrock och att en stor del av Sweden Rocks besökare använder arbetskläder i sina yrken, säger Peter Mönhage, Sverigechef på Blåkläder i ett pressmeddelande.

– Det var så idén till att ta fram en exklusiv Sweden Rock-kollektion såg dagens ljus. Utvalda premiumplagg som tål att slitas på och som funkar lika bra på festival som på jobbet och till sommarens renoveringsprojekt.


Ett par unika hängselbyxshorts och en fodrad flanellskjorta. Nyheter i Blåkläders Sweden Rock-kollektion.

Hängselbyxorna är rakt igenom i bomull, som gjorts om till shorts med Sweden-Rock-tryck i guldprint på bakfickan och patch på framfickan. Flanellskjortan är mysigt fodrad och i svart och grått. Självklart med Sweden Rock i guldbrodyr över bröstfickan.

Blåkläder har namngett en av scenerna på årets Sweden Rock (5-8 juni) i Sölvesborg – Blåkläder Stage. På plats kan du hitta denna unika, rockiga kollektion.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.