Appa loss på arbetstid

Ständigt uppkopplad, ständig koll är väl tidens melodi. När chefen kan få tag på dig på dygnets alla timmar kanske inte det känns som en jättebra idé, men nu har Beijer bestämt att det även ska finnas ljusglimtar i ditt professionella liv.
Appa loss på arbetstid

Det ska bli lättare att söka, beställa och betala för byggmaterial tycker Beijer. Reaktioner de fått från hantverkare var att ”vi sitter inte vid ett skrivbord framför en dator” och ”vi har så många koder att komma ihåg att det blir jobbigt att logga in”. Detta tog Beijer till sig och nu som företagskund kan du genom appen Beijer Bygg Företag komma åt e-handelsfunktionerna – utan att du behöver logga in hela tiden. Nya funktioner som finns att tillgå är mängdberäkningar och topp 50-lista. Du kan även se just dina egna avtalspriser direkt i appen, och så dyker det även upp vilken filial du tillhör samt kontaktinformation till kundansvarig där.
Mer info om appen finns  här.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.