Anslutningsdosa för nätanslutna badrumsprodukter

Anslutningsdosa för nätanslutna badrumsprodukter

Att installera badrumsprodukter är en helt annan femma än idag, jämfört med bara för några år sedan. Utöver själva VVS-jobbet tillkommer inte sällan ett helt gäng innovativa komponenter som kräver elektricitet: duschmunstycken, beröringsfria spolplattor, orienteringsljus och funktionalitet för luktutsugning är bara några exempel. Och det är där som den här innovativa anslutningsdosan från Geberit kommer in i bilden. 

Genom att installera Power- & Connect box, vilket görs verktygslöst, mellan avloppsröret och spolröret redan vid byggnation eller renovering av badrummet är det sedan en smal sak för installatören att integrera en nätanslutning i inbyggnadsfixturen – utan att behöva göra åverkan på väggen.

Power- & Connect box är helt osynlig från utsidan, och går att kombinera med de flesta vägghängda toaletter. Läs mer på www.geberit.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.