Ännu bättre affärssystem

Ännu bättre affärssystem

Det molnbaserade systemet Entré Office från Hantverksdata har utvalts av Fortnox att ingå i deras nya partnerprogram som lanseras i höst. Det webbaserade systemet Entré Office är utformat med hantverkaren i fokus, där hela orderflödet hanteras från arbetsorder till faktura. Systemet täcker allt från ROT, dokumenthantering, mobilitet, projektredovisning, egenkontroller och innehåller även färdiga branschprislistor. Integrationen med Fortnox innebär att det nu går att sköta exempelvis kundreskontra och bokföring i ett och samma system. Det gör valet av affärssystem ännu enklare.

– Vi är givetvis glada och stolta över detta strategiska samarbete med Fortnox. Ett samarbete vilket vi är övertygade om kommer innebära, bland annat tillsammans med Fortnox många redovisningskunder, att vi kan bidra till att utveckla ännu fler hantverkares vardag, berättar Mikael Viotti, VD på Hantverksdata.

– Vi ser fram emot att ha Hantverksdata som certifierad integrationspartner till Fortnox. Entré Office och Fortnox tillsammans gör att hantverkare kommer kunna spara väldigt mycket tid på sin administration och kunna fokusera mer på sin egen verksamhet, säger Eric Damberg, Partneransvarig på Fortnox. Mer information finns på www.hantverksdata.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.