Andreas kör Sveriges snyggaste entreprenadmaskin

Andreas kör Sveriges snyggaste entreprenadmaskin

Sveriges snyggaste entreprenadmaskin. Hur ser den ut, kanske du undrar? Det ska vi naturligtvis tala om. Efter att leveranstidningen Entreprenads läsare för andra året i ordningen fått rösta på sina favoriter så var det Andreas Karlssons från Norrtäljeföretaget Rösab och hans kolsvarta Volvo EW160E-hjulgrävare med röda detaljer som plockade hem den åtråvärda titeln, som officiellt begåvades ekipaget på Svenska Maskinmässan på Solvalla (2-4 juni). 

– Jag tycker det är roligt att visa upp vad jag gjort och vad jag jobbar med, jag redigerar inget alls – det är ”no-filter”, säger Andreas Karlsson till leveranstidningen Entreprenad.

Utöver ett ”paint job” utöver det vanliga har den ursprungliga (gula) standardmaskinen begåvats med bland annat röda fälgar, röd takbåge guldkromat avgasrör, en uggla med lysande röda ögon och, inte att förglömma, en vajande Brynäsflagga som kronan på verket. 

Läs mer på www.entreprenad.com där du, bland annat, kan ta del av ett YouTube-klipp på Sveriges snyggaste entreprenadmaskin.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Transportbilsdagen den 26 augusti?


SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER