And the winner is …

Josefin Olofsdotters från Johan G Bygg
And the winner is …

Den här gången var det Josefin Olofsdotter och Eskilstuna-baserade Johan G Bygg som kammade hem samtliga verktyg som tävlades ut mellan 1:a och 23:e december – ett paket till ett sammanlagt värde av inte mindre än 90 000 kr.

– Johan G Bygg är min mans enmansföretag, säger Josefin, då DMH träffar henne på redaktionen. Företaget jobbar mot privatpersoner, och gör egentligen det mesta inom bygg. Just nu byggs till exempel en villa till en kund.

Hur var det att få samtalet på julafton?

– Jag var helt säker på att det var ett skämt först. Det var lite chockartat, men såklart väldigt roligt. Det känns fortfarande lite overkligt. Det blev att öppna en extra flaska champagne där på julen.

Något särskilt bland grejerna som ni är extra
glada över?
– Jag vet att Johan [Josefins man] är väldigt peppad på dyckertpickan [Milwaukee FN18GS]. Själv är jag extra glad för Peltor-kåporna. Minns att jag var väldigt besviken över att jag inte vann dem i den första utlottningen.


DMH vill passa på att tacka alla våra sponsorer också, som möjliggjorde att vi kunde tävla ut “DMH:s Julkalender” under 2021.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.