https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Alltid täckning

Alltid täckning

I avlägsna/isolerade områden utan mobiltäckning, när stormen X har slagit ut nätverksinfrastrukturen eller efter zombieapokalypsen, är det naturligtvis tryggt att veta att du alltid har uppkoppling. Eftersom Icoms IP67-klassade satellitradio IC-SAT100 använder Iridiums satellitnätverk som täcker hela jorden, inklusive båda polerna, är du helt oberoende av andra nätverk. 

Med det medföljande batteripaketet BP-300 har IC-SAT100 en batteritid på upp till 14,5 timmar. Bland specsen gillar vi också saker som integrerad GNSS-mottagare, programmerbar larmknapp, Bluetooth och 256-bitars AES-kryptering. Till skillnad från de flesta satellittelefoner är det också möjligt att börja prata med andra användare direkt, endast med ett tryck på sändningsknappen. Läs mer på www.northcom.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.