Alltid rätt moment

Skruvdragare med smart växlingskoncept och Kickback-stopp från Festool
Alltid rätt moment

Trä eller metall. Bring it on! Med det nya, smarta växlingskonceptet hos Festools skruvdragare QUADRIVE TDC 18/4 och skruvdragare/slagborr QUADRIVE TPC 18/4, som tack vare det tillkopplingsbara axiella slaget till och med grejer murbruk, jobbar du alltid med optimalt varvtal och moment för uppgiften. Med nya Festools nya maskiner växlar du direkt från en växel till en annan utan några mellanlägen, från 75 Nm på ettans växel till 3 600 varv/min på fyrans.

Båda maskinerna kommer dessutom med LED-belysning, Kickback-stopp för farliga vridningar i handleden om maskinen skulle fastna, magnetiska bitsfack och FastFix-system för snabbt och verktygslöst byte av de många tillsatserna. Bara att märka ”april 2021” i kalendern redan nu. Då landar nämligen maskinerna hos återförsäljaren.

Mer info och demofilmer hittar du på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.