Allt kan inte vara kul hela tiden

Därför kommer här en saklig notis. Tack Hasse.
Allt kan inte vara kul hela tiden

På begäran skriver vi här en saklig notis om Husqvarnas Borrstativ DS 900. Anledning: härom veckan erhöll vi på DMH korrespondens från en viss Hasse. Hasse var missnöjd, och allra mest med nyhetsdelen av tidningen. Hasses tålamod med de putslustiga verktygsnotiserna var nu till ända, berättade han, efter tre långa år av irritation, detta förutsatt att vi inte omedelbart upphörde med den skämtsamma tonen. Vi ser oss som en kundvänlig tidning som helst av allt skulle vilja tillgodose varje läsares behov i så hög mån som möjligt, och därför har vi denna månad dedikerat just denna notis speciellt till Hasse i hopp om försoning: Husqvarna har släppt ett nytt borrstativ. Jaha. Det heter DS 900. Intresseklubben antecknar. Maxdiametern är 900 millimeter. Kunde den inte varit större. Den kan lutas i 60° åt vardera hållet. Om man behöver mer lutning då. Vikten är 24 kilo.

Tror de jag är Hulken. Stativet fungerar extra bra i kombination med tillverkarens 
egen kärnborrmaskin DM 650. Ska man behöva köpa en sån också. Tillsammans utgör borr och stativ ett perfekt val för tunga applikationer. Men om man bara vill göra ett litet kikhål ingen ser då. Pris anges ej. Typiskt. Se även husqvarna.com. Och dator ska man ha, det var bättre förr, men det får man väl inte säga i det här landet.

SKRIVEN AV
Niklas Natt och Dag
Värnpliktig fänrik, filosofie kandidat, kuverteringsmaskinsoperatör (nattskift), reporter, redaktör, seniorredaktör, chefredaktör, frilans, konsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER