Alla fogar i samma skåp

Prefabricerad lösning för vatteninstallation från Thermotech
Alla fogar i samma skåp

Varför göra det svårt när det kan vara enkelt? Med Thermotechs prefabricerade lösning med vattenmätarkonsol och tappvattenfördelare i ett rymligt, upp till 710 mm högt vattenmätarskåp ansluts inkommande vatten direkt i skåpet mot den förmonterade PEMkopplinglingen. Utgående kallvattenslinga mot värmekällan och det uppvärmda vattnet mot varmvattenfördelaren i skåpet – varefter kallt och varmt vatten fördelas till bostadens tappställen. Alla fogar i ett och samma vattentäta skåp, och helt enligt Säker Vattens gällande regler.

Thermotechs vattenmätarskåp finns i två bredder, 540 och 690 mm, och rymmer upp till hela 11 utgångar för kallvatten och 8 för varmvatten. Skåpet går även att beställa enbart med vattenmätarkonsol, med förmonterade fördelare för kallt/varmt vatten samt med eller utan monterad vattenfelsbrytare.

Läs mer på www.thermotech.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.