Ahlsell utökar sitt samarbete med Peab: “Stolta och glada”

Ahlsell utökar sitt samarbete med Peab: “Stolta och glada”

Ahlsell utökar sitt nordiska samarbete med Peab till att även omfatta VA-material och geotextil för tre år framåt.

Sedan tidigare har Ahlsell ett nordiskt samarbete med Peab som omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd.

– Vi är både stolta och glada över att ha fått Peabs förtroende att nu även försörja deras projekt med VA-material och geotextil. Ahlsell har tidigare levererat en del VA-projekt till Peab och vi ser det utökade avtalet som ett kvitto på vårt framgångsrika samarbete, säger Jörgen Setterstig, KAM på Ahlsell och ansvarig för avtalet med Peab i ett pressmeddelande.

Johan Zahlbruckner, inköpschef på Peab Anläggning menar att det utökade samarbetet blir ett stort lyft.

– Vårt utökade samarbete med Ahlsell ger oss synergier med andra sortiment och är ett led i vårt arbete med att ytterligare utveckla och förstärka vårt erbjudande. Det gör att vi kan optimera och styra sortimentet framåt. Viktiga aspekter är stort produktsortiment, bra priser, hög kvalitet och leveransprecision med fortsatt fokus på hållbarhetsfrågor.

“HÅLLBART OCH KOSTNADSEFFEKTIVT”

Att bygga ett mer hållbart samhälle är en ambition som delas av både Ahlsell och Peab och som även speglas i avtalet.

– Vår målsättning är att möta kundernas behov på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt och det utökade avtalet med Peab visar att vi är på rätt väg. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om deras utmaningar, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Lars Andersson, divisionschef VA & Mark på Ahlsell.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.