https://track.adform.net/C/?bn=72748028

AB Karl Hedin återupptar sina utbildningsaktiviteter

Erbjuder sina anställda vidareutbildning inom olika områden
AB Karl Hedin återupptar sina utbildningsaktiviteter

Byggmaterialhandlaren AB Karl Hedin återuppdaterar sina utbildningar efter pandemin. Tillsammans med produktleverantörer erbjuder de sina anställda att vidareutveckla sina kunskaper och kompetenser inom flertalet områden.

Utbildningarna varvar teoretiska med praktiska inslag och berör bland annat produkter och material. Utbildningarna kommer genomföras på flera orter i mindre grupper.

I år samordnas utbildningarna av Alicia Jansson, trainee hos AB Karl Hedin Bygghandel. Alicia har arbetat som butikssäljare inom kedjan och har även en bakgrund inom längdskidåkning och rullskidåkning, där hon deltagit i både nationella och internationella tävlingar.

– Utbildning är en nyckelfaktor för att stärka vår position på marknaden. Jag tycker att det är väldigt roligt och utmanande att vara ansvarig för utbildningarna. Det är också ett bra sätt att lära känna företaget, leverantörerna och personalen, säger Alicia Jansson i ett pressmeddelande.

“MYCKET UPPSKATTADE”

Henrik Hammargren, vice vd för AB Karl Hedin Bygghandel:

– Utbildningarna är mycket uppskattade av vår personal, som får chansen att lära sig nya färdigheter och fördjupa sina befintliga kunskaper. Vi tror att detta kommer att ge ett mervärde för våra kunder, som kan förvänta sig en hög kvalitet och service från oss.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.