https://track.adform.net/C/?bn=72748028

95 procent mindre damm

Ny stoftavskiljare med cyklonteknik från Festool
95 procent mindre damm

Stora mängder damm och spån som sätter igen dammsugarens filter är inget nytt för dig som slipar spackel eller jobbar med handöverfräsar. Med Festools nya stoftavskiljare CT-VA kan du samla upp så mycket som 95 procent av dammet innan det hamnar i dammsugaren, vilket avlastar huvudfiltret och garanterar en konstant hög sugkraft.

 

CT-VA jobbar med en cyklonteknik som suger in den dammfyllda luften i stoftavskiljaren där den får cirkulera tills partiklarna trycks upp mot väggarna och faller ned i en behållare med hjälp av tyngdlagen – en process som eliminerar upp till 95 procent av det grova dammet (till exempel sågspån) och 80 procent av mineraldammet. CT-VA kan användas för dammklass L och M och fungerar med alla CT dammsugare 26/36/48 från Festool. Finns i handeln från och med september 2018.

 

Mer information finns hos Festools återförsäljare eller på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.