80 procent tystare

60V motorsåg med integrerat vattenpass från Cub Cadet
80 procent tystare

Har du tröttnat på utsläpp och vibrationer? Lockas du av tanken att jobba upp till 80 procent tystare än med jämförbar bensinutrustning? Kan du tänka dig en motorsåg som inte är orange? Då är Cub Cadets senaste 60V-arbetshäst LH5 C60 definitivt värd en omväg förbi återförsäljaren.

Med en vikt på moderata 4,4 kg, kedjehastighet på 13,5 m/s, tillräckligt med kraft för upp till 140 skär i 10 x 10 cm tryckbehandlad furu per laddning och smart funktionalitet som integrerat vattenpass och verktygslöst kedjebyte/kedjespänning är LH5 C60 ett riktigt bra alternativ till betydligt dyrare konkurrenter när det kommer till jobb som röjning, tuffa grenar och kapning av virke. Välj mellan 2,5 och 5,0 Ah batteri. En lika stilig som praktisk krok för väggförvaring får du med på köpet.

Läs mer på eu.cubcadet.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.