77 förvaringsmöjligheter

Ny prisvinnande verktygsryggsäck från Wiha
77 förvaringsmöjligheter

Lite av en trend på senare tid, är den här typen av lätta, smidiga alternativ till den traditionella verktygslådan. Och just den här, prisvinnande modellen från Wiha skulle vi absolut vilja lyfta fram som en av de bättre.

Själva väskan till att börja med, är en allt igenom robust historia i motståndskraftigt 1680D-material med ovanmaterial av PU-belagd väv, kraftigt YKK-blixtlås och bottenplatta som håller verktygen torra.

Med 77 förvaringsmöjligheter (inklusive separat fack för laptop/kontorstillbehör och samt skyddat sidofack för känsliga verktyg, och 30 fastsättningsmöjligheter har du närmast obegränsade möjligheter att utrusta väskan enlig dina preferenser. Alternativt finns väskan även i två stycken färdiga lösningar med tillhörande verktyg: för elektriker respektive mekaniker

Läs mer på www.wiha.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.