70 års utveckling

Ny generation av Milwaukees SAWZALL-tigersåg
70 års utveckling

Tro det eller ej, men i år är det 70 år sedan Milwaukee rullade ut sin första tigersåg. Exakt hur långt utvecklingen har nått sedan dess behöver du bara ta en närmare titt på den vässade versionen av M18 FUEL SAWZALL för att bli varse. Andra generationen av Milwaukees batteridrivna tigersåg är inte bara lättare än föregångaren, med 3 000 slag/min och en slaglängd på 32 mm kapar du dessutom vanligt förekommande material som järnrör eller trä med spikar betydligt snabbare.

Nytt för 2.0-versionen är också senaste generationen REDLINK PLUS-elektronik, bättre slitage- och korrosionsegenskaper, metallförstärkt batterianslutning och en uppgraderad vevmekanism och ny funktion för enkelt byte av sågblad. Finns att beställa naken, eller som set med två M18 REDLITHIUM 5.0 Ah-batterier, M12–M18 snabbladdare, universalsågblad och HD-box. Mer info finns på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.