50 procent mindre buller

50 procent mindre buller

Utsläpp, buller, uppstartsproblem, återkommande underhållsbehov och skadliga vibrationer. Att bensindrivna betongvibratorer hittills lämnat mycket att önska när det kommer till ergonomi och användarvänlighet är ingen hemlighet. 

Med den här ryggburna och batteridrivna pjäsen från Milwaukee, tillika ”marknadens första modulära betongvibrator”, sitter du inte bara på tillräckligt med prestanda för att vibrera upp till 63 mm tjock betong. Enligt Milwaukee ska MXF CVBPKIT-602, som maskinen heter, dessutom ge ett jämnare resultat, betydligt mindre vibrationer och runt 50 procent mindre buller än jämförbara, bensindrivna modeller. Levereras med laddare, dubbla XC406-batterier, ett 38 mm vibratorhuvud och trådlös fjärrkontroll för att köra maskinen på upp till 9 meters avstånd. Mer information och demonstrationsfilmer finns som vanligt på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER