440 gram

Extremt lätta skyddsskor med innovativ mellansula från MASCOT.
440 gram

En skyddssko som är lättare än dina vanliga sneakers, det låter väl inte helt fel inför sommaren? MASCOT FOOTWEAR MOVE är en nyutvecklad serie skyddsskor och stövlar med modern design samt en innovativ mellansula i det ultralätta materialet Phylon som gör att de inte väger mindre än de flesta träningsskor, från 440 gram för att vara exakt. 

MOVE-serien omfattar totalt fem olika skomodeller med olika utseende, färger och stängningsmetoder, men i grunden samma egenskaper, bland annat en urtagbar, stötdämpande inläggssula som skonar rygg och leder under arbetsdagen. Tåhätta av lättviktskomposit, spiktrampskydd i avancerad specialtextil. Samtliga modeller kommer också både med klassisk snörning och med Boa Fit-system och fnns med något undantag även både i herr- och damstorlekar.

Läs mer på www.mascot.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER