https://track.adform.net/C/?bn=72748028

40 procent snabbare

Betongfräs med klassledande spårningshastighet från Hilti
40 procent snabbare

Jämnare spår, enklare hantering, en praktiskt taget dammfri arbetsmiljö och ”minst 40 procent snabbare närmaste konkurrent”. Ja, om Hiltis nya arbetshäst DCH 150-SL lever upp till den hajpen så är det väl nästan obligatorisk närvaro som gäller hos återförsäljaren för dig som jobbar med fräsning av spår för kablar och rör. Översatt till praktiska arbetsuppgifter så klarar DCH 150-SL spårfräsning upp till 50 mm djup och 50 mm bredd i de flesta vanligt förekommande material som betong, flinta och sandkalksten.

Parallella handtag med mjuka handgrepp gör att verktyget enkelt att greppa från alla typer av arbetspositioner. Inbyggt vattenpass och djuplås håller spårningen rak och jämn och laserfunktionalitet låter dig både mäta upp spåret i förväg och ha koll på slutpunkten för spårfräsningen under arbetet. Läs mer på www.hilti.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.