360 graders armrotation

360 graders armrotation

Avverkning av svetsfogar. Precisionsslipning av hörn, kanter och profiler och aluminium i material som rostfritt stål och trä. Med Milwaukees nya bandfilar M12 FBFL10-402B och M12 FBFL13-402B jobbar du inte bara utan slangar och sladdar. Du slipper dessutom det mesta av verktygsunderhållet hos nät- och tryckluftsdrivna verktyg.

Båda modellerna erbjuder en bandhastighet upp till 18,4 m/sek och en obelastad hastighet på upp till 14 500 varv/min, och kommer med trevlig funktionalitet som steglös hastighetsreglering, låsbar strömbrytare, 360 graders armrotation och LED-belysning.

Det som skiljer mellan de två modellerna är främst bandbredden, 10 respektive 13 mm. Samt att 13 mm-modellen (M12 FBFL13-402B) är något tyngre. Drifttiden är inte helt fel den heller. Med ett 4,0 Ah-batteri har du kräm nog för att avverka upp till 50 punktsvetsar.

Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.