https://track.adform.net/C/?bn=72748028

36 procent mer kraft

Ny serie av golvslipsmaskiner från Husqvarna
36 procent mer kraft

Med förvärven av både HTC och Pullman-Ermator redan 2017 var det tydligt att Husqvarna menade ”business” i sin satsning på golvslipning. Som en tidig julklapp rullar man nu ut en helt ny serie planetariska golvslipmaskiner med kraftfullare motorer, Dual Drivekraftöverföring och förseglade komponenter. Först ut: kompakta PG 540 är en perfekt maskin för mindre jobb som kommer som enfas eller trefas.

De större maskinerna PG 690 och PG 830, som också kan beställas med radiostyrning, kommer båda med en 15kW/20hp motor som enligt Husqvarna ska kunna leverera upp till 36 procent mera power än tidigare modeller.

Värt att nämna är också LEDbelysning, kick-bar för enkel fällning av maskinen vid byte av verktyg och stora hjul för smidig transportering. Läs mer på www.husqvarnacp.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.