https://track.adform.net/C/?bn=72748028

30 procent mer kraft

Milwaukee lanserar ny borrskruvdragare, slagborrmaskin och slagskruvdragare
30 procent mer kraft

”Dags att höja ribban för handhållet igen då”, är lite den allmänna känslan varje gång ett pressmeddelande om en borrmaskin eller skruvdragare från Milwaukee dimper ned i inboxen.

Och visst, med den här 18V-treklövern bestående av borrskruvdragaren M18 ONEDD3-502X, slagborrmaskinen M18 ONEPD3-502X och slagskruvdragaren M18 ONEID3-502X har Milwaukee ännu en gång lyckats med konstycket att göra maskinerna både mer kompakta och kraftfulla. 

Inte mycket redaktionellt utrymme för specs här, men enligt Milwaukee ska samtliga maskiner leverera 30 procent mer kraft än föregående modeller. Vi noterar också att slagborrmaskinen och borrskruvdragaren endast är 175 respektive 173 mm långa, vilket gör dem kortast i klassen, och att maskinerna kommer med en justerbar AUTOSTOP-funktion som kickar in blixtsnabbt vid kast.    

Mer information samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.