30 000 punkter/sekund

"Världens första multistation" från Leica geosystems
30 000 punkter/sekund

Traditionella topografiska mätningar, periodiska mätningar, analyser av komplexa strukturer och framtagning av fasadritningar, 2D-kartor och 3Dmodeller. Med tanke på hur mycket funktionalitet Leica Geosystems lyckats trycka in i multistationen Nova MS60 är vi inte förvånade om det någonstans i manualen finns ett kapital om alkemi eller möjligheter att jobba med mörk materia på bygget.

Med MS60, som kommer med en vässad scanningshastighet på upp till mäktiga 30 000 punkter/sekund och AutoHeight-funktion som mäter instrumentets höjd med en enkel knapp-tryckning, sammanförs data som totalstationsmätningar och 3D-punktmoln i ett och samma koordinatsystem – data som automatiskt registreras och färgkodas, och därefter enkelt kan visualiseras i 3D med hjälp av fältmjukvaran Leica Captivate.

Läs mer på www.leica-geosystems.com/sv-se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.