25 kg spännkraft – Bessey lanserar nya snabbtvingar

25 kg spännkraft – Bessey lanserar nya snabbtvingar

Varför ska amerikanarna alltid få allt verktygsgodis först? Nåväl, låt oss lägga det i-landsgnället åt sidan och istället fokusera på att BESSEY:s nya XCR-snabbtvingar till slut hittat till de svenska återförsäljarna, efter att tidigare har lanserats i USA. 

Med sin förmåga att kombinera upp till 25 kg spännkraft med skonsamhet mot arbetsstycket samt föredömlig användarvänlighet och ergonomi är de nya tvingarna perfekta för … Ja, egentligen alla tillfällen där du snabbt behöver fixera arbetsstycken, inklusive överlappande fastspänning och runda/kantiga former då de vridbara tryckplattorna enkelt kan justeras för att passa arbetsstyckets yta.

XCR-tvingarna kommer i två detaljhandelsförpackningar: XCR2 som innehåller sex stycken tvingar och XCR4 som innehåller fyra. Läs mer på www.bessey.de.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER