Metabo lanserar kraftfull tigersåg med dubbla batterier

Metabo lanserar kraftfull tigersåg med dubbla batterier

En av nyheterna som visades upp på Hikoki/Metabos stora event i Berlin i oktober var den här tigersågen med dubbla batterier (SSEP 18 LTX BL MVT) från Metabos 18V-sortiment. Och visst är det en kompetent maskin det handlar om, som bland annat kan skryta med materialanpassade slagtal, justerbart djupanslag, integrerad viktutjämning för minskade vibrationer (VibraTech) och tillkopplingsbart pendelslag för optimal sågprestanda. 

För bättre ergonomi kan sågbladet dessutom vridas 180 grader – perfekt, till exempel när du behöver jobba ovanför axelhöjd. Vikten är inte fel den heller: 4,6 kg med batteripaket bestående av två stycken 8 Ah-batterier.

Värt att nämna är också att SSEP 18 LTX BL MVT är en del av Metabos ständigt växande CAS-universum, vilket betyder att dess batterier är kompatibla med hundratals maskiner och verktyg.

Läs mer på www.metabo.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.