200 produktnyheter på Berlin Partner Conference

200 produktnyheter på Berlin Partner Conference

DMH var självklart på plats på Berlin Partner Conference när Hikoki rullade ut inte mindre än 200 produktnyheter från Hikokis varumärken Hikoki, Metabo och Carat. 

Förväntningarna låg verkligen i luften när Hikoki bjöd in till ett sprakande event (9-10 oktober) i Berlin för att presentera omkring 200 produktnyheter från Hikokis varumärken Hikoki, Metabo och Carat. Att det fanns ett uppdämt behov av ett fysiskt event efter pandemin gick inte att ta miste på.

Några maskiner hade fått ett “facelift” men så var det också en hel del nytt och spännande. De flesta av produkterna kommer lanseras under senhösten och nästa år.

Över tusentalet besökare var på plats och hade du inte möjligheten att vara där kan du ta del av några utvalda, sprillans nyheter nedan. Kolla också in vår Youtube-kanal med videoklipp från eventet här.

Ett längre reportage om Hikokis event hittar du i DMH nummer 10 den 17 november.


”Marknadens kompaktaste och lättaste dyckertpistol i 18V-klassen”. Robin Lolkema från Hikoki med nya NT1850DA, som bara väger 2,4 kg inklusive batteri och klarar att skjuta 1 300 dyckert med ett fulladdat 2,0 Ah-batteri. 

Hikoki visade upp två nya cirkelsågar. På bilden: 18V-sågen C1806DB, efterträdaren till storsäljaren C18DBAL, som kommer med 165 mm klinga och ett sågdjup på 66 mm. På eventet kunde besökarna även klämma och känna på nya 36V-sågen C3606DB.

Tillräckligt med kraft för stora arbetsstycken. Metabos nya kapsåg KGS18 LTX BL 305

Spänningen var stor inför premiärvisningen av Metabos nya 18V-sortiment batteridrivna vinkelslipar. Maskinerna kommer i tre klassningar, där de starkaste maskinerna i LTX-klassen jobbar med hela 1 500W.

Eld i berget! Gnistorna flög när Metabo testade de nya 18V-vinkelsliparna mot konkurrerande maskiner.
Metabo visade upp 18V-slagskruvdragaren SSW 18 LTX 1750 BL (3/4 tum) och den batteridrivna mutterdragare SW 18 LTX 800 BL 1/2 tum (bilden) som kommer med ett moment för åtdragning/lossning på 800/1 200 Nm

David Liljefors från DMH med Aki Yahagi, Jeanette Coney och Rainer Widmann från Hikokis team.
SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.