20 verktygsbatterier

Inget behov att vägguttag med nya Festools SYS-PowerStation
20 verktygsbatterier

Ström för en hel arbetsdag i en portabel box! Nog skulle det kännas rätt fint att oavsett vad livet kastar i din väg ha konstant tillgång till 1 500 wattimmar ström, motsvarande 20 verktygsbatterier, på jobbet – utan bullret, utsläppen och hos en generator?

IP44-klassade SYS-PowerStation levererar en stabil nätspänning på 230 volt och en toppeffekt på upp till 11 000 watt, vilket översatt till vanliga Festool-sysslor motsvarar till exempel 560 kapsnitt för parkettgolv med kap- och gersågen Kapex KS 60 eller 200 kvadrat slipning med vägg- och takslipen Planex – inklusive dammsugare, that is. SYS-PowerStation laddas fullt på cirka 3,5 timmar och aktuell laddningsstatus indikeras kontinuerligt på enhetens LED-display. Och ja, såklart finns det USB-C-anslutning för dina bärbara enheter.

Läs mer på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER