100 gånger bättre mottagning

Antennfönster med patenterad StealthCase-teknologi från Elitfönster
100 gånger bättre mottagning

I takt med att allt fler jobbar hemifrån ställs också högre krav på att ”hemmakontoret” ska fungera som kontoret på jobbet, med allt vad det innebär av fiber och snabba uppkopplingar. Men tjocka betongväggar, glasytor och kringliggande höga byggnader är inte din kompis när det kommer till mobiltäckning och dataöverföringshastighet i storstadsmiljöer och andra tätbebyggda områden. Visste du att signalstyrkan går att boosta upp till 100 gånger bara genom att använda ett antennfönstret?

Elitfönsters Access-lösning, som finns för fönstermodellerna Original och Harmoni, använder patenterad StealthCase-teknologi med ett nästintill osynligt antennmönster som integreras i fönstrets isolerande energibeläggning för att leda signalerna genom fönstret och sprida dem i en för mottagaren optimal solfjäderform i rummet. Funktion försämras inte av fönsterputsning och påverkas heller inte av säkerhetsglas eller solskyddat glas.

Läs mer på www.elitfonster.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.