100 000 pressningscykler utan schemalagt underhåll

100 000 pressningscykler utan schemalagt underhåll

Med många år inom branschen är amerikanska RIDGID ett välkänt namn när det kommer till pressteknik. Senast ut från fabrikslinan är de här två i princip helt underhållsfria skönheterna, som är riktiga arbetshästar. Enligt RIDGID ska de nämligen klara över 100 000 pressningscykler utan behov av något schemalagt underhåll. 

Välkommen säger vi till RP 350 och RP 351, verktyg som inte bara erbjuder en uteffekt på 32 kN, kapacitet för 12-108 mm bultar, presscykeltider på 3–4 sekunder och ändlös rotation (360 grader) – utan även har uppgraderats ”från topp till botten” med de senaste RIDGID har att erbjuda inom LED-gränssnitt och LED-belysning. När det kommer till säkerheten har RIDGID:s lösning Bolt Sensor PLUS din rygg. Verktygen fungerar nämligen inte om bulten inte är helt låst.

Läs mer på www.ridgid.eu/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.