Power Tool Pro Event

Transportbilsdagen är ett årligt event på Solvalla travbana som arrangeras av DMH. Transportbilsdagen är unikt då besökare inte bara får titta på bilarna, de får dessutom möjlighet att provköra över 50 olika modeller och jämföra dem direkt på plats. Bland utställarna finns även skåpinreningar, tillbehör och mobila lösningar.

Eventet är under en dag och det brukar locka runt 700 personer, och av dessa är cirka 75 procent av besökarna från byggbranschen. Våra enkäter, som vi gör efter varje event, visar att många har som önskemål att vi även har med verktygstillverkare som utställare.

Därför har vi till nästa år beslutat att utöka eventet med ett “Power tool street” där ni som verktygtillverkare har möjlighet att ställa ut. Vi tror att denna breddning av eventet kommer att kunna öka antalet besökare markant då intresset för verktyg alltid är stort! Vår vision med Transportbilsdagen/Power Tool Street är att det ska vara enkelt att vara ställa ut. Inga långa planeringar eller dyra monterbyggen. Ta med era prylar och en vepa och kom som ni är!

Power Tool Pro Event planeras den 26:e augusti på Solvalla Travbana!

Nyfiken på mer, mejla oss på info@dmh.nu!

Det här är en annons | Till sajten >